تلفن رزرو ملاقات حضوری با وکلا

26155991

 

ساعات کاری

ساعت 4:00 بعد از ظهر الی 7:00 شب

 

حضانت فرزند پسر بعد از طلاق

سؤالات متداول در خصوص حضانت فرزند پسر به شرح زیر می‌باشد:

حضانت فرزند پسر ازنظر قانونی چگونه است؟  حضانت فرزند پسر بعد از طلاق به چه نحو است؟  حضانت پسر به چه صورت است؟

بنا بر قول مشهور فقهای امامیه، حضانت مادر تا دو سال در مورد پسر اولویت و تقدم دارد. عقیدهٔ دیگر این است که مادر تا هفت‌سالگی اولویت دارد، اعم از اینکه کودک پسر یا دختر باشد. واگذاشتن حضانت کودک به مادر در سال‌های نخستین زندگی امری طبیعی و منطقی است، چه مهربانی و ازخودگذشتگی مادر و مراقبت و مواظبت او از طفل از هرکسی بیشتر است و کودک در این سنین به مادر بیش از هر شخص دیگری نیازمند است. طبق ماده 1169 قبلی قانون مدنی که در حال حاضر اصلاح‌شده است برای نگاهداری طفل ، مادر تا دو سال از تاریخ ولادت او اولویت خواهد داشت. پس از انقضای این مدت حضانت با پدر است، مگر نسبت به اطفال اناث که تا سال هفتم حضانت آن‌ها با مادر خواهد بود.

به نظر می‌رسد که اولویت مادر تا سن دوسالگی در مورد پسر با واقعیت‌های جامعه امروز و مصلحت طفل سازگار نیست. ازاین‌رو طرحی به تصویب رسید که طی آن مقرر شد ، برای حضانت و نگهداری طفلی که پدر و مادر او جدا از یکدیگر زندگی می‌کنند، خواه فرزند پسر باشد یا دختر ، مادر تا سن۷ سالگی اولویت دارد و پس‌ازآن با پدر است. بعد از ۷ سالگی نیز ، در صورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه است.

حضانت فرزند پسر

 %

تلاش جهت رضایت موکل

 %

موارد موفق در پرونده های ارجاع شده به این دفتر

 

سال سابقه وکالت تخصصی

 

تعداد پرسشها و پاسخهای ارائه شده توسط وکلای ما

درباره دفتر وکالت تخصصی طلاق

خدمات صادقانه / مناسب ترین حق الوکاله

دفتر وکالت تخصصی طلاق با سابقه 14 ساله در این زمینه افتخار دارد تا اعلام نماید تمامی پرونده های ارجاعی با دقت و در کمترین زمان ممکن توسط وکلای مجرب و آشنا به زیر و بم مواد قانونی تا حصول نتیجه مطلوب با تمام قوا پیگیری می گردد.

بر اين اساس، این مرکز دارای بیشترین سطح رضایت مشتری در زمینه دعاوی حقوقی خانواده بوده و وظیفه خود می داند تا این سطح بالای کیفیت را بیش از پیش حفظ نماید .

خدمات وکالت در دعاوی و مشاوره حقوقی تاکنون ارائه شده

  •  وکالت در دعاوی طلاق
  •  وکالت در طلاق توافقی
  •  وکالت در دعاوی مهریه ، نفقه و اجرت المثل
  •  وکالت در دعاوی تمکین
  •  وکالت در دعاوی حضانت فرزند
  •  وکالت در کلیه دعاوی خانواده

محل درج پرسش حقوقی شما